9 woningen Munster fase 1 Winsum

Het Hogeland - Winsum
Toekomstig aanbod

€ 235.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 105m2
Kaveloppervlak
160 - 430m2
Inhoud
450 - 640m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

In Munster fase 1, direct gelegen aan het Winsumerdiep, ontwikkelt Credo Integrale Planontwikkeling 9 duurzame woningen, bestaande uit de navolgende woningtypen:
- 2 vrijstaande woningen met een garage
- 4 hoekwoningen
- 3 tussenwoningen

Duurzaamheid
Credo Integrale Planontwikkeling heeft geprobeerd om een zo groot mogelijke, toch duurzame woning te ontwikkelen die past binnen het beeldkwaliteitsplan. Zo hebben alle woningen in Munster fase 1 in de basis een bodemwarmtepomp gekregen en wordt er ruimschoots voldaan aan de geldende EPC-normen.

Parkeren
Voor de woningen met garage, met uitzondering van bouwnummer 1, passen er ruimschoots twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Voor de tussenwoningen wordt er een carport met berging gerealiseerd die plek biedt voor 1 parkeerplek. De overige parkeerplaatsen zullen in het openbaar gebied worden gerealiseerd.

Verkoop
Naar verwachting gaan de 9 woningen medio oktober 2020 in verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
9 woningen Munster fase 1 Winsum
Koopwoningen
9
Prijs
€ 235.000,- tot € 435.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Het Hogeland.

Aanmelden