Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Erf op de Wierde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Het Hogeland - Adorp
Archief

€ 339.900,- tot € 394.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 149m2
Kaveloppervlak
310 - 405m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Vrij wonen in Adorp! 12 royale twee-onder-één-kapwoningen

Wil je graag vrij wonen, maar ben je ook gehecht aan de stad? In Adorp, net boven Groningen, worden in Erf op de Wierde 12 royale twee-onder-één-kapwoningen gebouwd op een prachtige ruimtelijke locatie aan de rand van het dorp. Alle woningen worden gebouwd volgens de nieuwste BENG-eisen en zijn daarmee helemaal klaar voor de toekomst. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Hier woon je duurzaam, in een heerlijk groene omgeving en precies zoals jij het wilt!

Gun jezelf de luxe van een royale onderhoudsarme woning! De drie woningtypes in Erf op Wierde zijn een verademing wat betreft ruimte en comfort. De energiezuinige woningen voldoen aan de BENG-norm. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dit wordt onder andere bereikt door een uitstekende isolatie, een duurzame lucht-water-warmtepomp, een slim ventilatiesysteem en voldoende zonnepanelen op het dak waarmee je jouw eigen groene stroom deels opwekt. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Je bespaart namelijk elke maand weer op je energielasten. Zo houd je geld over voor leukere dingen.

Dankzij de standaard vloerverwarming op de begane grond én de eerste verdieping heb je altijd heerlijk warme voeten en er heerst er een uitstekend binnenklimaat door de toepassing van balansventilatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Erf op de Wierde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 339.900,- tot € 394.900,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Het Hogeland.

Aanmelden