De Laan Zuid in Warffum

Het Hogeland - Warffum
Actueel aanbod

€ 30.000,- tot € 60.209,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
398 - 835m2

Over dit project

In het plan De Laan Zuid in Warffum zijn in totaal 64 kavels beschikbaar voor verkoop aan particulieren. Een deel daarvan is gereed voor uitgifte en daarvan zijn er nog kavels beschikbaar. Op de overige 8 kavels heeft Woningstichting De Delthe 2-onder-1-kapwoningen gerealiseerd.
Het is mogelijk dat De Laan Zuid in de toekomst nog wordt uitgebreid in zuidelijke richting. Hiermee is bij de inrichting van het plan rekening gehouden.

Bebouwing

De Laan Zuid moet een groene wijk worden, die tussen het dorp en het open landschap ligt. Om het landelijke karakter te bereiken, worden eisen gesteld aan de architectuur van de woningen. Uitgangspunt is de streekeigen Noord Groningse architectuur. Deze wordt gekenmerkt door een robuuste en eenvoudige bouwstijl, waarbij langgerekte woonhuizen met verticaal vormgegeven gevels en kozijnen worden gebouwd. In het beeldkwaliteitsplan staan de spelregels voor de bebouwing opgesteld. Meer over het beeldkwaliteitsplan staat in het informatiepakket dat u kunt aanvragen met het formulier onderaan de pagina.

Uitgifte van kavels

De kavels worden uitgegeven volgens het vastgestelde verkavelingsplan. De kavels kunnen niet groter of kleiner worden uitgegeven. Ook is het niet mogelijk om kavels samen te voegen. Per kavel mag maximaal één woning worden gebouwd. De uitgifte van de kavels vindt plaats op volgorde van binnenkomst van het verzoek tot koop of optie. U kunt een verzoek tot koop of optie doen met het formulier onderaan de pagina.

Voorwaarden voor koop of optie

Bij directe koop van een kavel, bent u verplicht om een aanbetaling te doen van 10%. Bij het nemen van een optie, betaalt u een optievergoeding van 0,5 % van de koopsom. Deze optievergoeding wordt later verrekend bij de aankoop van het perceel.

De gemeente stelt als voorwaarde voor koop en optie dat u binnen 3 maanden na de koop met een schetsplan komt voor de te bouwen woning. In het beeldkwaliteitsplan staat aan welke eisen dit schetsplan moet voldoen. Daarnaast kunt u advies vragen aan een coördinerend architect, die wordt aangesteld door de gemeente. Het schetsplan wordt getoetst aan de gestelde eisen in het beeldkwaliteitsplan.

Als u (nog) niet aan de bovenstaande voorwaarde voldoet, dan kan de termijn van 3 maanden in overleg worden verlengd. Als u na de verlengde termijn nog niet voldoet aan deze voorwaarde, dan vervalt de koop of optie. De aanbetaling of optievergoeding kunt u dan niet meer terugkrijgen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Laan Zuid in Warffum
Koopwoningen
50
Prijs
€ 30.000,- tot € 60.209,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Het Hogeland.

Aanmelden